Általános infók · Egyenleglekérdezés · Útmutató · Sajtószoba · Pénztári ágazatok · Tagsági viszony igazolás
MNB fogyasztóvédelem ·
 


 
KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS
2019-06-12

A Vasutas és Közlekedési Dolgozók Önkéntes Nyugdíjpénztárának Küldöttközgyűlése  2019. június 26-án (szerdán) 10,45 órakor a Magyar Iparszövetség (OKISZ) székházának emeleti tanácstermében (1146 Budapest, Thököly út 58-60.) kerül megrendezésre.

 Napirendi pontok:  

  1. Az Igazgatótanács javaslata a Voláncsalád Nyugdíjpénztárral történő egyesülésére, és az átalakulás 2019. június 30- dátumának elfogadására.
  2. Beolvadási ütemterv elfogadása.
  3. A beolvadó nyugdíjpénztár vagyonmérleg-/ vagyonleltár tervezeteinek és követelés-kötelezettség állományának elfogadása.
  4. A befogadó nyugdíjpénztár vagyonmérleg-/ vagyonleltár tervezeteinek és követelés-kötelezettség állományának elfogadása.
  5. A jogutód nyugdíjpénztár, nyitó vagyonmérleg-/ vagyonleltár tervezeteinek és követelés-kötelezettség állományának elfogadása.
  6. A 6. számú módosítással elfogadott Alapszabály, mint a jogutód Pénztár Alapszabályának elfogadása.
  7. A Vasutas Nyugdíjpénztár szabályzatainak, mint a jogutód pénztár szabályzatainak elfogadása.
  8. A Vasutas Nyugdíjpénztár testületeinek/ tisztségviselőinek, mint a jogutód pénztár testületeinek/ tisztségviselőinek elfogadása.

A küldöttek részére névre szóló meghívót küldünk. Határozatképtelenség esetén a megismételt Küldöttközgyűlés megtartására ugyanezen a napon és helyszínen 11,15 órakor kerül sor, amely az eredeti napirendek tekintetében a jelenlévők létszámától függetlenül határozatképes.

                        Vasutas és Közlekedési Dolgozók Önkéntes Nyugdíjpénztárának Igazgatótanácsa

 

 

« Vissza